Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact   Feestfolder

Uitgebreide selectie vlees

KS Dilbeek heeft zijn assortiment op indrukwekkende wijze uitgebreid, met name op het gebied van vlees. Naast het traditionele aanbod is er nu een breed scala aan opties beschikbaar om aan verschillende culinaire behoeften te voldoen. Voor de liefhebbers van barbecue biedt de keurslager een uitgebreide selectie van smakelijke en sappige stukken vlees, perfect geschikt voor grillen op open vuur.

Voor degenen die genieten van een gezellige gourmet-avond met vrienden en familie, biedt de keurslager een scala aan hoogwaardige vleeswaren die speciaal zijn geselecteerd voor gourmetten. Deze variƫteit stelt gasten in staat om te genieten van een heerlijke en gevarieerde ervaring.

Voor liefhebbers van fonduen heeft de keurslager een verscheidenheid aan malse vleessoorten beschikbaar, perfect gesneden om te dippen in warme, smaakvolle sauzen. Het assortiment varieert van rund- en varkensvlees tot kip en andere opties, waardoor iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. 

Daarnaast is er ook gedacht aan liefhebbers van tepanyaki, een Japanse kookstijl waarbij het vlees op een hete plaat wordt bereid. De keurslager biedt een selectie van mals vlees dat perfect geschikt is voor deze kooktechniek, zodat mensen thuis kunnen genieten van een authentieke tepanyaki-ervaring. 

Klasseslager Dilbeek

Gespecialiseerd in ambachtelijk bereid vers vlees

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 02 569 20 52
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0650.550.096

Neem contact op

Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren.

[email protected]
Kasteelstraat 30, Dilbeek - Belgiƫ

Openingsuren

Ma
9u00 - 18u00
Di
9u00 - 18u00
Wo
9u00 - 18u00
Do
Sluitingsdag
Vrijdag
9u00 - 18u00
Zaterdag
9u00 - 16u00
Zondag
Gesloten
Feestdagen
Gesloten