Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact   Feestfolder

Charcuterie en vleeswaren

Ook het assortiment vleeswaren en charcuterie op prachtige wijze uitgebreid, waardoor klanten een nog ruimere keuze hebben. Ze streven ernaar om tegemoet te komen aan de diverse smaken en voorkeuren van hun klantenkring.

Het brede assortiment vleeswaren bij KS Dilbeek omvat een scala aan smaken en texturen. Van de klassieke favorieten zoals ham, salami en gekookte ham tot meer bijzondere opties zoals gerookte eendenborst en gedroogde chorizo. Klanten kunnen kiezen uit verschillende vleessoorten, variërend van rund- en varkensvlees tot gevogelte en wild. Elk product wordt met zorg geselecteerd om de hoogste kwaliteit en smaak te garanderen.

Naast het uitgebreide assortiment vleeswaren biedt KS Dilbeek ook een ruime keuze aan heerlijke charcuterie. Met fijne vleeswaren zoals patés, terrines en rillettes kunnen klanten genieten van een breed scala aan smaken en texturen. De charcuterie wordt met vakmanschap bereid, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele recepten en hoogwaardige ingrediënten. Of je nu op zoek bent naar een elegante paté voor een feestelijke gelegenheid of een smakelijke rillette voor bij de borrel, KS Dilbeek heeft voor elk wat wils. 

Klasseslager Dilbeek

Gespecialiseerd in ambachtelijk bereid vers vlees

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 02 569 20 52
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0650.550.096

Neem contact op

Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren.

[email protected]
Kasteelstraat 30, Dilbeek - België

Openingsuren

Ma
9u00 - 18u00
Di
9u00 - 18u00
Wo
9u00 - 18u00
Do
Sluitingsdag
Vrijdag
9u00 - 18u00
Zaterdag
9u00 - 16u00
Zondag
Gesloten
Feestdagen
Gesloten