Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact   Feestfolder

ASSORTIMENT

KS Dilbeek staat bekend om zijn onderscheidende kwaliteit en uitstekende service, en streeft er elke dag naar om zichzelf te verbeteren. Naast het traditionele assortiment zorgt KS Dilbeek ook voor een uitbreiding van het aanbod om aan de hedendaagse behoeften te voldoen. Ze blijven zich aanpassen aan de veranderende trends en eisen van de klanten, om zo een breder scala aan producten en diensten aan te bieden die aansluiten bij de moderne wensen en verwachtingen.

Verwerkt in eigen atelier

Rund, varken, kip, kalkoen, paard, kalf, ... In onze slagerij in Dilbeek vindt u het allemaal, gewoon puur of verwerkt in een bereiding of maaltijd. Onze vleeswaren worden verwerkt in ons eigen atelier zodat we erop kunnen toezien dat u enkel de allerbeste producten krijgt. Niet alleen de afkomst van het vlees dat we aanbieden is belangrijk, maar ook de manier waarop het verwerkt wordt speelt een rol. Keurslagerij Traiteur KS Dilbeek werkt uitsluitend met echte specialisten in het vak, en dat proeft u ongetwijfeld in onze uitmuntende producten.

Rundsvlees: herkomst

Belgisch Wit-blauw
Deelstukken: Tussenrib, Côte à l’os, Filet pur, Zwarte vlek, Kleinhoofd, Stoofvlees, Schenkel,…
Simmenthal Zwitsers
Iers Black Angus

Kalfsvlees: herkomst

Uitsluitend Belgiê
Deelstukken: Tussenrib, Côte à l’os, Filet pur, kotelet, Zwarte vlek, Kleinhoofd, Blanquette, Schenkel,…

Varkensvlees: herkomst

Deelstukken: Côte à l’os, Gebraad, Haasje, kotelet,...
Belgisch Brasvar
Belgisch Duroc d’olives (kruising tussen Belgische en Spaanse Iberico varkens)

Lamsvlees: herkomst

Ierland
Deelstukken: Lamsbout, Kroontje, Kotelet, Filet pur, lage ribben, stoofpot vlees,…

Gevogelte: Herkomst

België
Frankrijk
Deelstukken: Hele kip en kalkoen, billen, bouten, vleugels, filet, … Piepkuiken, Mechelse koekoek, …

Ook konijn, geheel of billen,...

Haas
Everzwijn
Hert
Ree
Duif
Eend
Wild: herkomst divers
Patrijs
Fazant

Fijne vleeswaren

Kip Kap
Huisbereide vleeswaren, ambachtelijke kwaliteit:
Kalkoenfilet
Kippenfilet
Rundsfilet “Filet d’Anvers”
Gerookt spek Duroc d’olives
Gezouten spek Duroc d’ olives
Witte en zwarte pensen
Overige zijn een uitgebreid assortiment fijne vleeswaren uit België en Europa
Droge worstjes (ook pikante)
Frankfurter worstjes
Lookworst
Luikse pens

Panklaar vlees

Bereid gehakt
Hamburger
Gepaneerde kipfilet
Cordon bleu
Gemarineerde kalkoen steak
Gevulde paprika
Gevulde courgette
Gevulde tomaat
Witte en zwarte pens
Entre-côte burger
Boerenworst
Primeur burger (Keurslagers)
Gepaneerde kalfslapjes
Varkensschnitsel
Gemarineerde gevogeltebrochette
Americain natuur
Orloffgebraad
Varkensbrochette
Rundsbrochette
Chipolata
Blinde vink
Merguezworstjes
….

Kant en klare traiteur gerechten

Puree van groeten
Balletjes in tomatensaus
Rundsstoofvlees met bier
Konijnenbil in biersaus
Waterzooi van kip
Kalfsblanquette
Rundstong in Madeira
Bereide zuurkool (seizoen)
Hutsepot (seizoen)
Kip zoetzuur
Kip curry
Lamsstoofpotje
Lasagne
Macaroni ham-kaas
Aardappelpuree
Aardappelgratin
Witloof-hamrolletjes
Videvulling (vol-au-vent)
Penne bolognaise en pesto
Tongrolletjes op Oostendse wijze
Spaghettisaus
Gehakt met puree en groenten (hachis parmentier)
Kabeljauw met prei
Zalmfilet v/d chef

Smeer-en maaltijdsalades: allen huisgemaakt

Beenhamsalade
Vleessalade
Bereide americain
Bereide americain met uitjes
Steak tartaar van de chef
Italiaanse Steak tartaar
Kip mayonaise
Kip curry
Gebraad in mosterd
Tonijn mayonaise
Tonijn met uitjes
Pikante tonijn
Gemengde vissalade
Zalmsalade
Rivierkreeftensalade
Rode bietsalade
Lentesalade
Smossalade
Duiveltjes salade
Farmer salade
…..

Kazen

witschimmel kazen op basis van koemelk
verse kazen op basis van koemelk
gewassen kazen op basis van koemelk
blauwe schimmelkazen op basis van koemelk
halfharde kazen op basis van koemelk
harde kazen op basis van koemelk
Zwitserse kazen
Kazen op basis van buffelmelk
Witschimmel kazen op basis van geitenmelk
Verse kazen op basis van geitenmelk
Harde kazen op basis van geitenmelk
Witschimmel kazen op basis van schapenmelk
Kazen met gewassen korst op basis van schapenmelk
Harde kazen op basis van schapenmelk
Kazen op gemixte basis van koe- en schapenmelk
Raclette kazen, Zwitserse en Franse

Klasseslager Dilbeek

Gespecialiseerd in ambachtelijk bereid vers vlees

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 02 569 20 52
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0650.550.096

Neem contact op

Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren.

[email protected]
Kasteelstraat 30, Dilbeek - België

Openingsuren

Ma
9u00 - 18u00
Di
9u00 - 18u00
Wo
9u00 - 18u00
Do
Sluitingsdag
Vrijdag
9u00 - 18u00
Zaterdag
9u00 - 16u00
Zondag
Gesloten
Feestdagen
Gesloten